Täna selgub viimane jalgpalli karikavõistluste veerandfinalist

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Tammeka mängijad.
Tartu Tammeka mängijad. Foto: Margus Ansu

Pärnu kunstmurustaadionil lähevad täna vastamisi kaks Premium liiga klubi, kui kohalik Linnameeskond ning Tartu JK Tammeka selgitavad Evald Tipneri karikavõistluste viimase veerandfinalisti.

«Pärnul on hooaeg läbi ja kindlasti on neil suur pingelangus, meil samas veel kaks tähtsat üleminekumängu ees. Loodan, et hetkeolukord on Pärnut uinutanud ja suudame endale tagada koha järgmises ringis,» sõnas Tammeka peatreener Indrek Koser.

«Hooaja lõpuni on jäänud kolm mängu, mis on kõik väga tähtsad. Tahame kõik need mängud võita. Oleme võitluseks valmis!» lisas Tammeka poolkaitsja Tauno Tekko.

Kõrgliigameeskondadest on kaheksa parema seas koha taganud Sillamäe Kalev, FC Flora ning Nõmme Kalju. Esiliigat esindab veerandfinaalis Tartu FC Santos, madalamatest liigadest jätkavad võimsat teekonda Tallinna FC Forza, Tõrva JK ja Viimsi MRJK.

Täna algab Pärnu - Tammeka mäng Pärnu kunstmurustaadionil kell 19:00.

Tänane matš jääb karikasarjas sel aastal viimaseks. Veerandfinaalpaarid loositakse järgmisel kalendriaastal, traditsiooniliselt leiab see aset hooaja avamisel. Suur klubijalgpallipäev, mille raames toimuvad ka meeste ja naiste karikafinaalid, toimub A. Le Coq Arenal 21. mail.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles