Puparti ja Tähe koduklubi saavutas Poolas esimesed täispunktid

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keith Pupart (vasakul).
Keith Pupart (vasakul). Foto: Tairo Lutter

Eesti võrkpallikoondislaste Keith Puparti ja Robert Tähe koduklubi Lubini Cuprum saavutas Eesti koondise peatreeneri Gheorghe Cretu juhendamisel Poola Plusligas esimesed täispunktid, jõudes koduseinte toel 3:0 võiduni.

Sarnaselt kahele esimesele voorule alustas Keith Pupart kohtumist turniiritabeli keskmiku Olsztyni Indykpoli vastu algkoosseisus ja viibis väljakul kuni lõpuvileni. Nurgaründaja sai 3:0 (18, 18, 25) võidumängus 20 tõstet, millest 5 (25%) realiseeris punktiks. Lisaks toetas eestlane koduklubi kolme blokipunkti ja ühe serviässaga. Robert Täht eilses vastasseisus platsil ei käinud, vahendas volley.ee.

Kui enamus kolmanda vooru mänge on veel pidamata, tõusis Lubini esindus kuue kogutud punktiga turniiritabelis neljandaks. Nädalavahetusel toimuvas neljandas voorus läheb Cuprum võõral väljakul vastamisi hetkel 11. kohal paikneva Bedzini võistkonnaga. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles