Andres Operist sai Inglismaal noortetiimi peatreener

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Oper.
Andres Oper. Foto: Toomas Tatar

Endine Eesti jalgpallikoondise ründaja Andres Oper nimetati Inglismaal Accrington Stanley jalgpalliklubi noorteakadeemia kuni 18-aastaste noormeeste tiimi peatreeneriks.

«Olen hetkel väga õnnelik oma tööd tehes ja arvan, et see on hea samm edasi ja hea väljakutse. Mulle see väga meeldib, see on minu jaoks huvitav ning olen tuleviku suhtes elevil,» rääkis üleeile Accrington Stanely kodulehele Oper, kes oli varem käinud noorteakadeemial abis, kuid pälvis nüüd ametlikult peatreeneri töökoha.

Eesti koondise endine ründetäht tunnistas, et oma mängijakarjääri jooksul ei mõelnud ta eriti treeneriametile, kuid see muutus tema viimases koduklubis Nea Salamises Küprosel.

«Ei saa öelda, et oleksin mängijakarjääri jooksul mõelnud treeneriametist. Olin sel ajal rohkem keskendunud jalgpallile ja seega ei teinud ma ühtegi treenerilitsentsi või -eksamit,» selgitas Oper. «Karjääri lõpupoole hakkas see aga tunduma loogilise sammuna. Olin oma toonases klubis kapten, mängisin koondise eest ja hakkasin mõtlema nooremate mängijatele peale: kuidas jõuda nendeni, et õpetada seda, mida ma tean,» selgitas Oper.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles