Lohelaua kiirussõidu Eesti meistriks tuli Erkki Soosaar

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erkki Soosaar.
Erkki Soosaar. Foto: Eesti Lohesurfiliit

Eelmisel nädalal lõppes lohelaua kiirussõidu Eesti meistrivõistluste hooaeg ja tuuline aasta tõi kaasa suurepärased tulemused.

Võistlustulemused selgusid kolmel distantsil, mille kokkuvõttes tuli Eesti meistriks Erkki Soosaar (Maxwave). Teise koha saavutas Olavi Ollino (Maxwave) ja kolmanda koha Silver Kattai (Kite Team Estonia).

«2015 hooaja võtsime tõsiselt ette koos tiimikaaslase Olavi Ollino’ga, kellega oli üsna tasavägine võitlus,» rääkis Soosaar.

«Kevadel Pärnus sõitsin 500m isikliku rekordi 71,09km/h, kuid Olavi oli napilt parem 71,64km/h. Saaremaal Koovil õnnestus parandada mul isiklikku rekordit, milleks on nüüd 83,04km/h. Kolme isikliku rekordiga tuli mul siis teist aastat järjest lohesurfi kiirussõidu EMV tiitel. Tänud ja õnnitlused teise koha saanud Olavile ja loomulikult ka teistele konkurentidele, kes sundisid mind rohkem pingutama ning paremaid tulemusi välja sõitma,» lisas Soosaar.

Naiste klassis sõitis parima tulemuse välja Kristi Pähklimägi (Starkite).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles