Alar Varrak järjekordsest kaotusest: meie seis pole praegu hea

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak Foto: Kristjan Teedema

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond kaotas FIBA eurosarjas võõrsil Krasnsojarski Jenisseile 70:77 ja jätkab endiselt võiduta. Poolajaks olid kalevlased taga 36:51, seejärel jõuti küll parimal juhul viie punkti kaugusele, aga ohtlikuks Jenisseile siiski ei saadud.

Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak ütles pärast kohtumist Postimehele, et võistkonna seis pole praegu kiita. «Kaotasime kiirelt kontrolli ja lõpus oli vahe lihtsalt liiga suur. Nii, nagu on läinud ka viimastes kohtumistes, siis alati jääb meil millestki puudu. Viimati olid Ühisliigas Himki vastu selleks 24 pallikaotust, täna jäime lauapallides Jenisseile suurelt alla. Mõnel hetkel asjad õnnestuvad, aga stabiilselt mitte. Kokkuvõttes pole meie olukord praegu hea,» tõdes juhendaja.

Kuigi lauavõitlus on sel hooajal pigem kalevlaste plussiks olnud, siis täna jäädi agressiivsete Jenissei mängijate vastu hätta. «Mängisime palju ka teistsuguse koosseisuga, sest Josh Boone sai viis viga täis ja mängis lõpuks alla 20 minuti. Tavaliselt on tema meie peamine lauavõtja olnud,» selgitas Varrak.

Et novembris on välismänge väga palju ja võite tulema ei kipu, ei tee muidugi kellegi tuju paremaks. «Võluvitsa mängu parandamiseks pole. Jõuame Krasnojarskist tagasi, puhkame natuke üksteisest ja hakkame laupäeval jälle treenima. Nipet-näpet saab ikka paremaks muuta, aga võistkonnakliima ja energia on praegu tähtsam kui mõni taktikaline nüanss. Ma ei teagi, kuidas see nii läks, aga meil on seitse võõrsilmängu järjest - pole puhkepäevi, pole trennipäevi. Seis on raske, aga püüame sellest välja tulla,» rääkis Varrak.

Eurosarja L-grupis kolmest mängust kolm kaotust saanud Kalevil enam suuri edasipääsulootusi pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles