Noored tulid, lõid ja võitsid Gruusiat

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti - Gruusia
Eesti - Gruusia Foto: Tairo Lutter

Noorus ja ründeteravus on kaks asja, mille toomist Eesti jalgpallikoondisesse on peatreener Magnus Pehrssonilt pikisilmi oodatud. Nauditavas stiilis võetud 3:0 võit maavõistlusmängus Gruusia üle näitas, et rootslane liigub eesmärkide täitmise suunas.

Pehrsson lausus mängupäeva-eelsel pressikonverentsil, et loodab hoolealustelt näha pressingut ja kirglikku mängu, ning seda ta ka sai. Kui avapoolajal jäi Gert Kamsil kasutamata kaks kuldset võimalust skoor avada ning Konstantin Vassiljev proovis mitu korda osavalt Gruusia väravas seisnud Giorgi Loria valvsust, siis viimasel pooltunnil tehti Lillekülas väravaluugid lõpuks lahti. Kõik kolm Eesti tabamust olid ilusad. Esmalt mängis Ats Purje karistusalas osavalt üle kaks kaitsjat, mõni minuti hiljem kombineerisid vasakul äärel kaunilt Ken Kallaste ja Artur Pikk ning mängule pani punkti Maksim Gussevi efektne piruett ja löök.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles