Väravate autorid Pikk ja Gussev: seda tunnet on raske kirjeldada

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti - Gruusia
Eesti - Gruusia Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondis võitis täna Lillekülas peetud sõprusmängus 3:0 Gruusiat. Skoori avas Ats Purje ning veidi hiljem said koondise eest oma esimesed tabamused kirja Artur Pikk ja Maksim Gussev. Mõlemad mehed tunnistasid, et väravale järgnenud emotsiooni oli raske kirjeldada.

«Supertunne! Tõesti on raske neid tundeid sõnadesse panna,» ütles Pikk, kes lõpetas hea kominatsiooni, kus osalesid Konstantin Vassiljev ja Ken Kallaste. «See oli trennis harjutatud kombinatsioon. Tegime kolmekesti supertööd.» Pikk on tõusnud koondises põhitegijaks ning teab, kuidas oma kohat hoida: «Peab veel väravaid lööma ja väravasööte andma.»

Eesti kolmanda värava autor Maksim Gussev sai koondises mängu teist korda elus ning juba om mehel kirjas ka üks tabamus. «Iga mängija jaoks on debüütvärav väga-väga tähtis! Treener ütles, et pean vasturünnakutel terav olema. Kostja (Konstantin Vassiljev – toim) andis hea söödu, tahtsin esimese puutega lüüa, aga ei saanud. Kui nägin, et pall on väravas, oli emotsioon väga-väga hea, aga seda on nii raske kirjeldada!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles