Postimehe otsepilt: kodused ujumistipud võistlevad Kalev Openil

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna ja homme toimub Tallinnas Kalev Spa ujulas järjekordne Kalev Open ujumisvõistlus, kus on kohal peaaegu kogu Eesti ujumisparemik. Postimees näitab võistlustest otsepilti, neljapäeval alagab ülekanne kell 15.50, reedel kell 10.00.

Kalevi ujulas tuleb starti peaaegu terve lühiraja EMile sõitev koondis. Normitäitjatest jäävad eemale ainult välismaal olevad Ralf Tribuntsov, Kregor Zirk ja Maria Harutjunjan.

Detsembri alguses Iisraelis, Netanyas toimuvale EMile on normitäitjaid 19. A-normi on täitnud Martti Aljand, Martin Liivamägi, Ralf Tribuntsov, Martin Allikvee, Pjotr Degtjarjov, Filipp Provorkov, Daniel Zaitsev, Maria Romanjuk ja Kätlin Sepp, B-normi omakorda Kregor Zirk, Endri Vinter, Henri Reinsalu, Vladislav Pasurin, Nikita Tsernõsev, Karl Luht, Tess Grossmann, Karleen Kersa, Sigrid Sepp ning Maria Harutjunjan.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles