Schumacheri poeg kohtus Ferrari ja Mercedese esindajatega

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mick Schumacher
Mick Schumacher Foto: SCANPIX

Legendaarse vormelisõitja Michael Schumacheri 16-aastane poeg Mick osales tänavu vormel-4 sarjas, kuid juba tunnevad tema vastu huvi ka kõige suuremad vormel-1 tiimid.

Ühe nädala jooksul on noor Schumacher kohtunud nii Ferrari kui Mercedese meeskonna esindajatega. Kõigepealt käis ta esimest korda elus Maranellos, kus asub Ferrari baas. Just punase vormeli roolis võitis tema isa enim tiitleid.

Viimaste uudiste kohaselt tegi Ferrarile kiire vastusammu Mercedes, kes kutsus sakslase Stuttgartis toimuvale hooaja lõpetamise üritusele. Mercedese roolis tegi Schumacher seenior oma karjääri viimased sõidud.

Tänavuse hooaja lõpetas Mick Schumacher ADAC vormel-4 sarjas kümnenda kohaga. Üheksanda koha sai Ralf Aron. Eestlane tegi hooaja jooksul kaasa neljal, Schumacher kaheksal etapil. Sarja võitjaks krooniti sakslane Marvin Dienst.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles