Hispaania meedia: Chelsea teeb Hazardi rahaks ja ostab Ronaldo

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: SCANPIX

Hispaania ajaleht Diario AS kirjutab, et järgmisel suvel võib jalgpallimaailm olla tunnistajaks sensatsioonilistele mängijate üleminekutele. Väljaanne väidab, et Londoni Chelsea omanik Roman Abramovitš on nõus välja käima suure hulga raha Madridi Reali staari Cristiano Ronaldo eest.

AS kirjutab, et Abramovitš tahab Portugali koondise ründaja ümber ehitada uue meeskonna ning sellisel juhul jääks ametisse ka peatreener Jose Mourinho, kelle suhted Ronaldoga olevat pärast mõningaid eriarvamusi taas väga head. Abramovitš on viimasel ajal olnud palju kontaktis ka Ronaldo esindaja Jorge Mendesiga ning maailmakuulsa agendi mängijatest on Chelseaga liitunud Diego Costa, Radamel Falcao ja Felipe Luis.

Ronaldo ostmine on aga ülimalt kulukas ettevõtmine. ASi andmetel loodab Chelsea teenida kuni 200 miljonit eurot Eden Hazardi, Oscari ja Nemanja Matici müümise pealt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles