Kuuba ja Rüütel said juunioride MMil läbi aegade Eesti parima koha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristin Kuuba ja Helina Rüütel esimesel treeningul juunioride MMil Peruus.
Kristin Kuuba ja Helina Rüütel esimesel treeningul juunioride MMil Peruus. Foto: Eesti sulgpalliliit

Sulgpalli juunioride MM-l Peruus jäid paarismängus Kristin Kuuba ja Helina Rüütel jagama 9. kohta. Kaheksandikfinaalis pidid nad tunnistama valitsevate Aasia juunioride meistrite hiinlaste Due Yue ja Li Yinhui paremust 21-5, 21-11. 

MMi favoriitidele kaotanud Kuuba ja Rüüteli sõnul andis see mäng hea ülevaate, miks Hiina paarid on Euroopa omadest paremad. «Nende mängu tempo oli väga kõrge ja see sundis meid eksima,» tunnistas Eesti neiude paar.

Aasia riikide ülekaal sulgpallis jätkus ka sel võistlusel, kus naispaarismängus ei saanud kaheksa parima hulka ühtki Euroopa paari.

Juunioride EM pronksi omanike Kuuba ja Rüüteli 9. koht on Eesti läbi aegade parim tulemus juunioride MM-l. «Kokkuvõttes jääme võistlusega rahule. Teel kuueteistkümne hulka saime Jaapani paari üle väärt võidu. Kindlasti oli MM kasulik kogemus, kus saime kõrgetasemelisi mänge, mis näitasid, kuhu tulevikus püüelda,» hindasid oma esimest MM kogemust Nõo Sulgpalliklubi kasvandikud Kuuba ja Rüütel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles