Tänak pärast avapäeva: ei ole õiget sõidutunnet

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: SCANPIX

Tänavust hooaega lõpetaval Walesi MM-rallil sõideti avapäeval kuus katset ning Ott Tänak ja Raigo Mõlder on esimese päeva järel kuuendal kohal, kaotades liidrile Sebastien Ogierile pisut üle pooleteise minuti.

«Ei ole õiget tunnet, et täiega pingutada. Peame üritama kiirust juurde leida, aga praegu asjad kõige paremini ei klapi,» lausus Tänak päeva viimase katse järel ralliraadiole. Eestlased said päeva kolmel esimesel katsel kirja 9., 12. ja 7. aja, järgmisel katsel oldi taas seitsmendad ning seejärel kaks korda kuuendad.

Ralli pidi tippmeestest avapäeval pooleli jätma Jari-Matti Latvala, kes sõitis juba teisel kiiruskatsel teelt välja ja katkestas. Ebaõnn tabas ka Tänaku tiimikaaslast Elfyn Evansit, kes lõhkus rehvi ja lõpetas seetõttu avapäeva kaheksandana. Laupäeval on rallil kavas üheksa kiiruskatset. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles