Moskva CSKA sai liidrite duellis kodusaalis lüüa

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cory Higgins (paremal) ja Will Thomas võitlevad palli pärast.
Cory Higgins (paremal) ja Will Thomas võitlevad palli pärast. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas läksid D-grupis vastamisi seni ainult võite tunnistanud Moskva CSKA ja Malaga Unicaja. Mõnevõrra üllatuslikult jäi võõrsil peetud kohtumises 86:78 peale Unicaja.

Hispaanlased tüüris võidule Edwin Jackson, kes tabas kuus kaugviset ja kogus 24 punkti. Samuti olulistel hetkedel täpne olnud Mindaugas Kuzminskas lisas 22 punkti, Stefan Markovici arvele jäi 10 punkti kõrval seitse korvisöötu. CSKA parim oli 17 punktiga Cory Higgins, Nando de Colo lisas 14, Kyle Hines 13 ja Nikita Kurbanov 12 punkti.

Izmiri Karsiyaka oli kodus 77:66 parem Zielona Gora Stelmetist. Colton Iverson tõi võitjatele 15 punkti, Can Altintig lisas 13 ning Kenny Gabriel ja Joe Ragland kumbki 12 punkti. Stelmetile tõi Nemanja Djurisic 16 punkti, Lukasz Koszarek ja ekskalevlane Vlad Moldoveanu viskasid kumbki 13 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles