Pühapäeval toimub Tartus Eesti rekordipüstitus ühiskõksimises

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taijo Teniste (paremal)
Taijo Teniste (paremal) Foto: SCANPIX

Jalgpallikool Tammeka korraldab sel pühapäeval Tartus Lõunakeskuses Eesti rekordipüstituse ühiskõksimises. Palliga on žongleerima oodatud nii harrastus- kui ka tugitoolisportlased, et jalgpallihooajale ühine punkt panna.

Pühapäevasel show-üritusel esineb trikijalgpallur Eno Lints ning omavahel võtavad mõõtu ka Tartumaa noorteklubid. Kogu üritus kulmineerub Eesti suurima ühiskõksimisega, kus igaüks saab ajaloo püstitamises osaleda.

«Tartus on mitmeid tuhandeid noori- ja harrastusjalgpallureid, kes kõik omal moel jalgpalli armastavad,» sõnas ühiskõksimise eestvedaja Erki Tarro. «Nüüd on võimalus kõik lapsed ja täiskasvanud saavad oma klubi värvides kokku tuua ning koos midagi ägedat korda saata!»

Ürituse patrooniks on Tartust sirgunud rahvuskoondislane Taijo Teniste, kes noortele nippe ja trikke õpetab. Ühtlasi soovitakse üritusega tuua tähelepanu faktile, et Tartus pole piisavalt jalgpalliväljakuid, kus vutihuvilised sportida saaks.

Eesti suurim ühiskõksimine toimub Lõunakeskuse liuvälja kõrval pühapäeval, 15. novembril kell 13.00. Korraldajad soovitavad kohale tulla oma palliga, kuid soovijatele leitakse vajadusel nahkkera ka kohapealt. «Peaasi, et kõik ikka kõksida saaks,» kinnitas Tarro.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles