Kati Tolmoff jõudis Norras veerandfinaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Tolmoff
Kati Tolmoff Foto: Liis Treimann/Postimees/Scanpix

Sulgpalli Euroopa karikaetapil Norras jõudis Kati Tolmoff veerandfinaali. Esimeses ringis sai võistlustel teise paigutusega Tolmoff jagu Karolina Gajosist Poolast 21:12, 21:11. Teises ringis tuli rohkem vaeva näha hollandlanna Alida Cheniga, Tolmoffi võidunumbrid 12:21, 21:19, 21:12. Veerandfinaalis on vastaseks noor taanlanna Irina Amalie Andersen.

Karoliine Hõim võitis avaringis kolmanda paigutusega Walesi esindaja Carissa Turnerit, kuid pidi teises ringis tunnistama Poola sulgpalluri Anna Nareli paremust. Hõim jõudis aga veerandfinaali segapaarismängus.

Koos soolmasest paarilise Marko Pyykoneniga võideti kohtumises pääsu eest veerandfinaali Taani ja Rootsi sportlastest koosnevat paari Andreas Hoffman ja Berfin Aslan 21:17, 21:16. Veerandfinaalivastased on taanlased Soren Toft Hansen ja Alexandra Boje.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles