Kati Tolmoff ja Karoliine Hõim jõudsid Euroopa karikaetapil poolfinaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
: SULGPALL, KATI TOLMOFF JA RAUL MUST : TALLINN, EESTI, 09JAN15

Kati Tolmoff ja Raul Must. Sulgpall. 

lt/Foto LIIS TREIMANN/POSTIMEES
: SULGPALL, KATI TOLMOFF JA RAUL MUST : TALLINN, EESTI, 09JAN15 Kati Tolmoff ja Raul Must. Sulgpall. lt/Foto LIIS TREIMANN/POSTIMEES Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Kati Tolmoff jõudis Norras peetaval Euroopa karikaetapil poolfinaali. Veerandfinaalis sai võistlustel teist paigutust omav Tolmoff jagu noorest andekast taanlannast Irina Amalie Andersenist kolmes geimis 21:10, 18:21, 21:18.

Poolfinaalis on Tolmoffi vastaseks samuti Taani sulgpallur neljanda asetusega Julie Finne-Ipsen. Rio olümpiapääset püüdvale Tolmoffile on kõrge kohaga kaasnev suurem punktilisa maailma edetabelisse väga vajalik.

Poolfinaali sai ka võistlustel osalev teine eestlanna Karoliine Hõim. Hõim jõudis poolfinaali segapaarismängus koos soomlasest paarilise Marko Pyykoneniga. Veerandfinaalis võitsid nad Taani paari Soren Toft Hansen ja Alexandra Boje 21:18, 21:19.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles