LeBron James ja Cavaliers kaotasid teisel lisaajal Bucksile, Stephen Curry vedas GSW järjekordse võiduni

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Milwaukee Bucksi ja Cleveland Cavaliersi kohtumine.
Milwaukee Bucksi ja Cleveland Cavaliersi kohtumine. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA oli eile õhtul kavas seitse kohtumist.

Mänguõhtu kõige pikemaks veninud matši pidasid Milwaukee Bucks ning Cleveland Cavaliers, kes selgitasid võitja alles teise lisaaja järel - seisuga 108:105 pani oma paremuse maksma Bucks. Võitjate poolt jagunes skooritegemine ühtlaselt, kui 17 punkti said kirja nii Michael Carter-Williams kui Jerryd Bayless, kaksikduublid lisasid omalt poolt Giannis Antetokounmpo ning Greg Monroe, kui mõlema mehe arvele jäi 16 silma ja vastavalt 11 ning 17 lauapalli. Cavaliersi suurimaks skoorijaks oli 37 punkti ja 12 lauapalliga LeBron James, 24 silma ja 14 lauapalli lisas Kevin Love.

Lisaaega nähti eile ka Golden State Warriorsi ja Brooklyn Netsi vahel, seisuga 107:99 kirjutas tabelisse järjekordse võidu GSW. Stephen Curry viskas Warriorsi resultatiivseimana 34 punkti, Netsi parimaks skoorijaks oli 28 silmaga panustanud Jarrett Jack. GSW on liigas ainuke meeskond, kes sel hooajal veel kordagi kaotuskibedust tundnud pole.

Teised eilsed mängud:

Los Angeles Lakers - Detroit Pistons 101:96

Washington Wizards - Orlando Magic 108:99

Houston Rockets - Dallas Mavericks 98:110

San Antonio Spurs - Philadelphia 76ers 92:83

Phoenix Suns - Denver Nuggets 105:81

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles