Humoorikad pildid: kahekordse F1 maailmameistri vaimukas foto pakub naljahammastele rohkelt tööd

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja kahekordne maailmameister Fernando Alonso on hooaja eelviimasel etapil Brasiilias sarnaselt ülejäänud hooajaga hädas oma McLaren-Hondaga ning eilne kvalifikatsioon lõppes hispaanlasele eriti varakult, kuna tiim andis talle juba esimesel ringil karmi käsu seisma jääda. Alonso otsustas seejärel võistlemise asemel päikest võtta ning foto sellest on tekitanud suure elevuse sotsiaalmeedias.

Sky Sports avaldas kvalifikatsioonis tehtud foto sellest, kuidas Alonso istub toolil ja võtab võidukihutamise asemel päikest. Kiirelt läks pilt ringlema Twitteris, kus võeti kasutusele hashtag #PlacesAlonsoWouldRatherBe ehk kohad, kus Alonso parema meelega oleks.

Naljahambad on kahekordse maailmameistri asetanud fotodel randa, kuu peale, hambaarsti juurde ja näiteks Mercedese tiimi sõitjate kõrvale puhkeruumi, aga samas on Alonsot kujutatatud ka näiteks populaarse lasteraamatu Waldo lehekülgedel, kuulsa filmi Forrest Gumpi stseenis ja Leonardo da Vinci kuulsal maalil «Püha õhtusöömaaeg».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles