M-Spordi boss Tänaku tulevikust: ma pole otsustanud, kes meie tiimis järgmisel aastal sõidavad

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malcolm Wilson.
Malcolm Wilson. Foto: SCANPIX

Täna lõppes Walesis autoralli MM-sarja hooaeg, mille võitis Volkswageni tiimi esindav Sebastien Ogier. Tänast päeva kõrgelt neljandalt kohalt alustanud M-Spordi meeskonda esindav Ott Tänak sõitis kohe esimesel katsel kivile otsa ja oli sunnitud ralli pooleli jätma. M-Spordi boss Malcolm Wilson tunnistas, et Eesti rallisõitjal oli täna ebaõnne, kuid uue hooaja suhtes ei oska ta veel öelda, kas meeskond jätkab samade sõitjatega.

«Lootsime sel nädalavahetusel poodiumikohta rünnata, aga kahjuks seda ei juhtunud,» nentis Wilson. «Oleme näinud nii Elfynilt (Evansilt, Tänaku tiimikaaslane- toim.) kui Otilt head kiirust, aga kahjuks on puudu jäänud järjepidevusest, et sellist kiirust terve nädalavahetuse jooksul hoida,» lisas Wilson.

«Otil oli neljas koht käeulatuses, aga tal oli täna hommikul ebaõnne - ta kaldus sõidujoonest pisut kõrvale ja kivi otsa sõitmine lõpetas ta sõidu,» selgitas M-Spordi boss veel tänast õnnetust.

Tulevikku vaadates tunnistas Wilson, et ta ei oska veel vastuseid anda. «Ma ei ole veel otsustanud, kes meie eest järgmisel hooajal sõidavad. Saan öelda, et võtan endale aega, et analüüsida kõikide - Elfyni, Oti ja veel mõne sõitja - esitusi, et saaksime 2016. aastale vastu minna võimalikult tugevate sõitjatega,» ütles Wilson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles