Vanameister Rehemaa jäi MK-koondisest välja

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Rehemaa
Aivar Rehemaa Foto: Mihkel Maripuu

SUUSATAMINE. Soomes Olosel peetud suusatamise hooaja avavõistluse tulemuste põhjal sai selgeks kahe nädala pärast MK-sarja avaetapil startiv Eesti koondis. Viimaste aastate parimatest suusatajatest ei mahtunud nelja koondislase hulka vanameister Aivar Rehemaa. 

Olose võistluse eel pandi paika selged kriteeriumid: sportlaste valimisel saavad määravaks FISi punktid ning arvestusse lähevad kõigi kolme päeva tulemused. Oma esinumbri staatuse kinnistas juba mulluste tulemuste põhjal MK-etapi pääsme kindlustanud Peeter Kümmel. Reedel sõidetud klassikasprindi kvalifikatsioonis saadud kolmanda tulemuse eest märgiti tema FISi punktideks 25,82.

Raido Ränkeli FISi punktide näit oli 15 km klassikasõidus 34,09, Karel Tammjärvel vabatehnika sõidus 34,72 ning Marko Kilbil sprindi kvalifikatsioonis 40,95. Seega jagunevad ka kohad nii, nagu planeeriti – kaks sprinterit ja kaks distantsisõitjat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles