Naiste karikavõistlustel jõudis viimasena poolfinaali TTÜ/Tradehouse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Võrkpalliliidu juhatus valis uue alaliidu peasekretäri.
Eesti Võrkpalliliidu juhatus valis uue alaliidu peasekretäri. Foto: Internet

Naiste võrkpalli karikavõistluste kahemängulise veerandfinaalseeria kordusvaatus Tartu Ülikool/Eedeni ja tiitlikaitsja TTÜ/Tradehouse'i vahel lõppes sarnaselt avamängule pealinna võistkonna üleolekuga, millega kindlustati koht nelja parema hulgas.

Kui möödunud nädalal toimunud veerandfinaalseeria esimeses mängus noppis TTÜ/Tradehouse 3:1 (-18, 17, 16, 21) võidu, siis täna peetud korduskohtumises saavutati võõrsil 3:1 (15, -21, 13, 24) ülekaal, vahendas volley.ee.

Erle Püvi tõi võitjate resultatiivseimana 20 punkti. Reelika Raap assisteeris 16 ja Kaisa Õunpuu 15 punktiga. Seejuures jäid nii Püvi kui Raap 13 silmaga plusspoolele. Tartlannade mänguvankrit vedanud Elis Vennola lõpetas vastasseisu 20 punktiga. Laura Reiter lisas Emajõelinna esindusele 10 punkti. Kui blokis kogusid tartlannad kaks punkti enam (8-6), siis rünnakuefektiivsuses jäädi TTÜ-le selgelt alla (37%-53%). Pallingu vastuvõtul oli Tartu naiskond kindlam numbritega 64%-50%. Pallinguässasid lõid võõrustajad 9 ja külalised 10.   

Poolfinaalis läheb tiitlit kaitsev TTÜ/Tradehouse vastamisi Famila/Võru Võrkpalliklubiga. Teisel tabelipoolel kohtuvad nelja parema hulgas eelmise aasta finalisti Kohila Võrkpalliklubi ja Tallinna Ülikool. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles