Venno ja Teppan tegid koduklubi eest silmapaistva etteaste

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oliver Venno.
Oliver Venno. Foto: Tairo Lutter

Nädalavahetusel tegid silmapaistva etteaste mõlemad Eesti koondise diagonaalründajad Renee Teppan ja Oliver Venno. Teppan sai maitsta ka võidurõõmu, Venno pidi leppima kaotusega.

Innsbrucki Hypo Tirol jätkab viie vooru järel Austria meistriliigas kaotuseta, kui viimati võideti võõral väljakul 3:1 (20, -16, 22, 18) Bleiburgi SK Posojilnica Aich/Dob. Kümne punktiga Tiroli võitu panustanud Renee Teppan tegi kaasa kolmes esimeses geimis, realiseerides kahekümnest tõstest üheksa (45%) ja lisades ühe blokipunkti, vahendab Volley.ee.

Teppani sõnul ei näidanud Tirol parimat ja on võimeline enamaks. «Alustasime hästi ja ei andnud vastasele suurt sõnaõigust. Teise geimi alguses õnnestus koduvõistkonnal kõik. Meie andsime üsna lihtsalt järele ja nii see geim ka vastasele läks,» ütles Teppan. «Kolmandas ja neljandas geimis mängisime enam-vähem rahuldavat võrkpalli ning need geimid kuulusid ka kindlalt meile. Kui arvestada, et mängisime võõrsil, siis julgeksin väita, et oleme siiski klassi jagu tugevam meeskond. Teisalt oli meie mäng keskpärane, ei midagi enamat.»

«Endiselt on platsil teineteise mittemõistmist ja liialt palju servieksimusi, mis ei aita kuidagi kaasa vastasete survestamisele,» lisas ta. «Seda on kindlasti vaja parandada vaadates tulevikku ja järgmisi Meistrite liiga kohtumisi silmas pidades.»

Eesti koondise diagonaalründaja alustas kohtumist hästi, kuid  kolmandas geimis tulid sisse mõned vead. «Alustasin normaalselt ja hoidsin asju enda jaoks kontrolli all. Kolmandas geimis hakkas kerge väsimus kimbutama, sest oli üpriski sisukas treeningnädal seljataga,» ütles Teppan. «Sellest tulenevalt tegin kolmanda geimi alguses paar rumalat otsust ja treener reageeris sellele kiirelt, vahetades mind välja kolmanda geimi esimeses pooles.»

Türgi meistriliiga neljandas voorus pidi esimese kaotuse vastu võtma Oliver Venno koduklubi Ankara Ziraat Bankasi, kes tunnistas võõrsil Galatasaray HDI Sigorta 3:1 (14, 12, -15, 19) üleolekut. Senistes mängudes Bankasi põhidiagonaalründajaks olnud Marcus Nilsson suutis kahe esimese geimiga koguda vaid ühe punkti, misjärel sai platsile ka Venno. Eestlane ei jätnud võimalust kasutamata ja tegi igati silmapaistva etteaste. Kahekümnest tõstest koguni 12 (60%) punktiks löönud Venno lisas koduklubi kontosse ka ühe blokipunkti. 13 silmaga oli ta ühtlasi Ankara esinduse parim punktitooja.

«Koduklubi mäng oli kahvatu, sest vastuvõtuga oli meil suuri probleeme. Nende planeeriv serv lõhkus meie vastuvõtu täielikult ära,» sõnas Venno. «Enda etteaste oli nii ja naa, aga vähemalt sain mängida, mis on tore.» Vaatamata kaotusele püsib Ziraat Bankasi turniiritabeli ülemises otsas, jagades kaheksa kogutud punktiga esimest kuni kolmandat kohta

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles