Homme Eestiga kohtuva Saint Kittsi ja Nevise jalgpallurid langesid röövi ohvriks

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Atiba Harris.
Atiba Harris. Foto: Twitter / Atiba Harris

Eesti jalgpallikoondise homse vastase Saint Kittsi ja Nevise pallurid ei saanud Tallinnas just parima kohtlemise osaliseks. Koondise kapten Atiba Harris kirjutas Twitteris, et paarilt mängijalt varastati Radisson Olümpia hotellis öösel asju.

«Oleme kolm tundi Eestis olnud ja paari meie mängija tubadest hotellitubades on asju varastatud. See pidi olema ettekavatsetud rööv ja nüüd pole suurt midagi ette võetud. See pidi olema hotellisisene töö. Häbi teile, Radissoni hotelli personal,» kirjutas Harris Twitteris.

Tema koondisekaaslane Harrison Panayiotou oli veelgi rohkem endast väljas: «Eestlased on kõige ebaviisakamad inimesed, keda olen iial kohanud!»

Eesti jalgpalliliidu kommentaar: «Saint Kittsi ja Nevise koondis peatub Olümpia hotellis, kuhu täna öösel sisenesid kaks võõrast naisterahvast, kes jõudsid korrusele, kus peatusid koondise mängijad. Naisterahvad katsusid mitut hotellitoa ust ning leidsid ühe ukse, mis oli lukustamata. Üks naisterahvas sisenes tuppa, sealt varastati üks sülearvuti. Vargust märkas koheselt selles toas olnud jalgpallur, kes teavitas hotelli administratsiooni. Varguse osas tehti politseile avaldus.»

.com/widgets.js" charset="utf-8">

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles