Pehrsson: tahame panna aastale ilusa punkti

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson hoolealustele enda ideid selgitamas. Kõikideni ei ole need soovitud määral siiski jõudnud.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Magnus Pehrsson hoolealustele enda ideid selgitamas. Kõikideni ei ole need soovitud määral siiski jõudnud. Foto: Eero Vabamägi

Eesti jalgpallikoondis kohtub homme Lilleküla staadionil Saint Kitts ja Nevisega. Ühtlasi on see Eesti koondise pikaaegse esiväravavahi Sergei Pareiko viimane matš profina. Pareiko mängib homses matšis teise poolaja. Koondise peatreener Magnus Pehrsson loodab, et koondise tänavusele aastale õnnestub homme panna ilus punkt.

«Treeningud on olnud head. Reede oli vaba. Viimase matši järel on meil olnud neli trenni. Mängijate tervislik seisund on hea,» sõnas Eesti koondise peatreener Magnus Pehrsson ning lisas, et homsest matšist jääb kõrvale Sergei Zenjov, kes pole veel traumast taastunud.  « Ta on teinud meeskonnast eraldi trenni. Ta vajab veel üht nädalat ja siis saab ta treeningutele naasta.»

Lisaks ei tee homme kaasa koondise kapten Ragnar Klavan, kes on juba naasnud enda kodulubi juurde. Vaba päeva sai homseks ka koondise tavapärane esiväravavaht Mihkel Aksalu.

«Algkoosseisu ma ei avalda. Teame, et (Pavel) Londak mängib esimese ja Pareiko teise poolaja. Seda me teame ja selle saame välja öelda,» rääkis Pehrsson. «Ragnari asemel vajame keskkaitsesse uut meest. Algkoosseisus tulevad võrreldes Gruusiaga peetud matšiga mõningad muudatused, kuid tuumik jääb samaks.»

«Kui mängime hea tempoga, oleme koos agressiivsed ja sunnime neid mängima mängu, mida nad tavaliselt ei mängi, siis võib mäng kujuneda meile soodsaks. Matš võib kujuneda ka meie jaoks keeruliseks, kui me ei suuda olla piisavalt teravad,» rääkis Pehrsson eelseisvast kohtumisest.

«Igast mängust on võimalik midagi õppida. Olen novembris tehtuga rahul, kuna meil on olnud palju trenne. Saame sammhaaval edasi minna. Ees seisavad selle aasta viimased 90 minutit. Olen esimese kaheksa päevaga rahul ja homme saame hooajale punkti panna. Tahame teha seda hea esitusega ja loomulikult võiduga,» lisas peatreener veel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles