Jalgpalli EMi kohale kerkisid mustad murepilved

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pariisis aset leidnud terrorirünnakud puudutasid otseselt ka Prantsusmaa jalgpallikoondist. Samal ajal kui Lassana Diarra (paremal) heitles palliväljakul, siis hukkus terrorirünnakus teiste seas tema nõbu Asta Diakite. Foto: SIPA/SCANPIX
Pariisis aset leidnud terrorirünnakud puudutasid otseselt ka Prantsusmaa jalgpallikoondist. Samal ajal kui Lassana Diarra (paremal) heitles palliväljakul, siis hukkus terrorirünnakus teiste seas tema nõbu Asta Diakite. Foto: SIPA/SCANPIX Foto: SCANPIX

Terrorirünnakud Pariisis on pannud paljud jalgpalliga seotud inimesed murelikult vaatama tulevale suvele, kuna siis koguneb seal Euroopa vuti koorekiht, et maha pidada järjekordne EM-finaalturniir. 

Veriste sündmuste järel võttis isegi Prantsusmaa jalgpallilegend Just Fontaine sõna ning märkis, et finaalturniiri korraldamisest tuleks loobuda, kuna see on lihtsalt liiga ohtlik. Kõik asjaosalised on praeguseks aga kinnitanud, et turniir toimub, nagu plaanitud. Üle saja inimelu nõudnud rünnakute tõttu on korraldajate tegemised aga teravdatud tähelepanu alla. Esimene suurem sündmus seoses EMiga leiab Pariisis aset juba järgmisel kuul, kui 12. detsembril loositakse finaalturniiri alagrupid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles