Galerii: Iirimaa alistas Bosnia ja pääses teist korda järjest EMile

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Iirimaa jalgpallikoondis alistas 2016. aasta EMi kvalifikatsioonimängude play-off'is kahe mängu kokkuvõttes Bosnia 3:1 ja pääseb seega Prantsusmaal peetavale suurvõistlusele. Kui Zenicas peetud avamäng lõppes 1:1 viigiga, siis täna sai Iirimaa Dublinis 2:0 võidu.

Iirimaa mõlemad väravad lõi 32-aastane Stoke City ründaja Jonathan Walters, kes oli esmalt täpne 24. minuti penaltil ja teine värav läks tema arvele 70. minutil.

Iirimaa pääses jalgpalli EMile kolmandat korda, sealjuures teist korda järjest. 2011. aasta sügisel oldi play-off'is mäletatavasti üle Eestist.

24st EMile pääsevast tiimist on nüüd selgusetud veel kaks. Homme peetakse kordusmängud paarides Taani - Rootsi ja Sloveenia - Ukraina. Rootsi võitis koduväljakul peetud esimese matši Taani vastu 2:1, Ukraina alistas samuti kodus Sloveenia 2:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles