Birkebeinerrenneti suusamaraton müüdi välja 18 minutiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Birkebeinerrennet sardib Renas ja lõpeb Lillehammeris.
Birkebeinerrennet sardib Renas ja lõpeb Lillehammeris. Foto: birkebeiner.no

Populaarse Norra suusamaratoni, 19. märtsil sõidetava Birkebeinerrenneti (54 km klassikalises stiilis) osalejakohad said otsa 18 minutit pärast seda kui online-registreerimine avati.

Kõik korraldajate müüki pandud 16 000 stardikohta haarati rekordkiirusel.
 
See on juba  kolmas suusamaraton, mis on 2011. aastaks välja müüdud. Septembri alguseks oli välja müüdud Marcialonga suusamaraton Itaalias (30. jaanuar, 70 km klassika), järgnes oodatult Vasaloppet (6.märts, 90 km klassikat)ja nüüd siis norrakad.


Ka tšehhide Jizerska Padesatka (9. jaanuar, 50 km klassikat) suusamaratoni vastu on huvi suur. Oktoobris oli neil juba tuhat registreerijat enam kui eelmisel aastal samal ajal. Nii kuulutasid tšehhid esmakordselt välja, et selleks aastaks on neil kindel osavõtupiir - 5700 suusatajat.


Eelmisel aasta müüdi välja ka Tartu Maraton, 10 päeva enne võistlust. Sellist buumi Worldloppeti suusatamises pole olnud juba aastaid.

Worldloppeti maratonide pikkade distantside kalendri leiad siit ja lühikeste distantside kalendri siit.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles