Tänak: ma ei tea, kas olin piisavalt hea

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Nädalavahetusel hooaja lõpetanud rallimees Ott Tänak rääkis WRC kodulehele, et ei tea, kas on M-Spordiga uue lepingu teenimiseks teinud piisavalt head tööd. Isiklikust vaatevinklist näeb Tänak selja taha jäänud hooaega kui head õppimise aastat, kuid mehe tuleviku kohta hetkel midagi kindlat veel öeldud ei ole.

«Ma ei tea, mis juhtub 2016. aastal ja ma ei tea, kas olen teinud sellel aastal piisavalt head tööd,» ütles Tänak. «Isiklikult arvan ma, et see oli väga hea õppimise aasta. Alates Portugali rallist näitasin lubavat kiirust ja olen kõigil kruusarallidel olnud enam-vähem Volkwageni kannul.»

Tänak jätkas: «Kruusal olen olnud konkurentsis. Viimasel afaltrallil Hispaanias näitasime samuti head kiirust. Seega on asjad liikunud õiges suunas. Tõsi, õpimisprotsess on mõnel hetkel olnud keeruline, kuid see on esimese hooaja kohta normaalne.»

Tänak lõpetas WRC hooaja kümnenda kohaga ning nädalavahetusel ütles M-Spordi boss Malcolm Wilson, et ei tea, kas pikendab Tänakuiga lepingut või mitte.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles