Vassiljev: oleksin lubanud Pareikol täna penaltit lüüa

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti - Saint Kitts ja Nevis
Eesti - Saint Kitts ja Nevis Foto: Tairo Lutter
Eesti jalgpallikoondis poolkaitsja Konstantin Vassiljev lausus pärast 3:0 võidu mängu Saint Kittsi ja Nevisega, et Sergei Pareiko näol lahkus koondisest tippmängija.

«Ütleme ausalt – Sergei on pärast Mart Poomi teine tippväravavaht, kellega on koondisel seotud päris pikk ja edukas periood. Kõik tähtsad võidud teenisime temaga. Natuke kurb, et selline mees lõpetab, aga selline on elu. Tegime kõik selleks, et tema lõppakord oleks hea! Isiklikult loodan, et ta saab veel jalgpalliga tegeleda ja oma kogemusi edasi anda,» sõnas Vassiljev.

«Nagu ütlesime enne mängu Sergeile – teeme kõik, et tema viimane mäng lõppeks hea tulemusega ja nulliga taga. Kaks esimest väravat tulid kindlasti õnnega pooleks. Meil oli võimalusi neid varemgi lüüa, aga realiseerimine polnud kõige parem, ütles Vassiljev, kes kandis avapoolajal kaptenipaela, ent andis selle siis teiseks kolmveerandtunniks Pareikole.

«Soovisin, et ta naudiks seda viimast hetke. Et oleks tervist. Mul on piisavalt aega, et kapten olla. Elame edasi, tema karjäär lõppes, aga elus hoiame ikka kontakti,» sõnas Vassiljev.

«Arvatavasti tuli aeg. Tema ambitsioonid on kindlasti suuremad kui Eesti liiga ja teist hooaega järjest siin mängida oleks tema jaoks liiast. Ma arvan, et ta otsustas lõpetada õigel hetkel. Koondises tulevad noored väravavahid peale, ka neile on vaja šansse anda. Mingit muret ei ole!» lausus Vassiljev rõõmsalt.

Kui suur olnuks võimalus, et penalti teenimise korral antakse selle löömise au Pareikole? «Miks mitte? Mõtlesime küll selle peale,» tunnistas Vassiljev naerulsui. «Niikuinii mina pean selle ära otsustama ja leppisime poolajal kokku, et see võimalus on. Kahjuks ma isegi ei mäleta, millal me viimast korda penaltit lüüa saime… Aga hea, et mängust väravad ära lõime.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles