Ilja Antonov: olen väga rahul selle lõbusa väravaga

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti - Saint Kitts ja Nevis
Eesti - Saint Kitts ja Nevis Foto: Tairo Lutter

Saint Kittsi ja Nevise vastu elu esimese koondisevärava löönud poolkaitsja Ilja Antonov oli tabamuse üle mõistagi õnnelik sellest hoolimata, et Saint Kittsi ja Nevise väravavaht Julani Archibald värava sünnile kõvasti kaasa aitas.

«Ikka jään meenutama seda lõbusat väravat,» muigas Antonov. «Selle mänguga tänasime Sergeid väga hästi. Meie põhiline eesmärk oli täna võita ja taga nulli hoida. Meil oli väga palju momente, oleksime võinud paremini realiseerida, aga 3:0 on väga hea resultaat,» sõnas ta.

Antonov ja klubikaaslane Andreas Raudsepp läbivad endiselt kaitseväeteenistust ning poolkaitsja sõnul on koondiselainele lülitumine keeruline. «Ütlen, et see ei ole üldse kerge. Selline kontrast seal elada ja siis sia tulla… Aga ma kogusin väga palju positiivseid emotsioone, lähen hea meelega tagasi ja teen oma töö seal lõpuni. Peame koos Raudsepaga olema kell 12 tagasi – mitte hiljem! Läheb tasapisi, positiivselt, olen elus! Kõik on hästi!» lausus Antonov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles