Galerii: Rootsi pääses Ibrahimovici vedamisel EMile

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna selgusid viimased kaks jalgpalli EMile pääsenud meeskonda. Rootsi sai kahe mängu kokkuvõttes jagu Taanist, Ukraina võitis Sloveeniat.

Rootslastel oli avamängust ees juba 2:1 edu ning täna Taanis peetud kohtumisel tegi naabritega asjad selgeks Zlatan Ibrahimovic, kes viis Rootsi 2:0 juhtima. Yussuf Poulsen ja Jannik Vestergaard lõid 81. ja 90. minutil küll kaks väravat tagasi, kuid Rootsile 2:2 viigist piisas. Kahe mängu kokkuvõttes oldi taanlastest üle 4:3.

Ukraina oli kodus peetud avamängus olnud 2:0 üle Sloveeniast, kuid seal paaris jagus pinget lõpuni. Täna läks Sloveenia juba 11. minutil Bostjan Cesari tabamusest juhtima. Kuni lõpuni olid sloveenid lähedal mängu lisaajale viimisele, kuid Ukraina pidas vastu. Hoopis võõrsil mänginud meeskond oli see, kes lisaminutitel läbi Andrei Jarmolenko viigistas. Kahe mängu kokkuvõttes teenisid ukrainlased seega 3:1 võidu.

Läbi play-offide jõudsid finaalturniirile Ungari, Iirimaa, Rootsi ja Ukraina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles