Ibrahimovic: saatsin Taani riigi pensionile

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic
Zlatan Ibrahimovic Foto: SCANPIX

Eile selgusid viimased jalgpalli EMile pääsenud meeskonnad. Rootsi sai kahe mängu kokkuvõttes jagu Taanist.

Rootslastel oli avamängust ees 2:1 edu ning eile Kopenhaagenis peetud kohtumisel tegi asjad selgeks Zlatan Ibrahimovic, kes viis Rootsi 2:0 juhtima. Taanlased lõid küll kaks väravat tagasi, kuid Rootsile viigist piisas. Kahe mängu kokkuvõttes oldi taanlastest üle 4:3.

Kui enne mängu spekuleeriti, et võimaliku Rootsi kaotuse puhul lõpetab Zlatan Ibrahimovic koondisekarjääri, siis mängu järel lükkas 34-aastane mängumees kõik kuulujutud ümber.

«Käisid jutud, et mind saadetakse selle mänguga pensionile,» lausus Ibrahimovic Eurospordi vahendusel. «Saatsin aga kogu nende riigi pensionile.»

«Kõik oli meie vastu,» ütles eilses mängus kaks väravat löönud Ibrahimovic. «Me polnud varem Taanit võitnud ja ma ei olnud nende vastu ka skoorinud, aga me jäime kannatlikuks.»

«See on saatus, et ma saan võimaluse lõpetada Euroopa meistrivõistlustel,» lisas Ibrahimovic. «Paljud kurdavad, et ma olen vana ja nõrk, aga minu arvates see päris nii ei ole.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles