Neymari isa: maksuprobleemide tõttu võime Hispaaniast lahkuda

Laura Kalam
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neymar
Neymar Foto: SCANPIX

Neymari isa tunnistas, et probleemid Hispaania maksuametiga võivad mängija riigist minema viia.

Neymari segase rahaliikumisega üleminek Santosest Barcelonasse ja temaga seotud sissetulekud on viimasel ajal Hispaania ametivõimudele tõeliseks pinnuks silmas ning pidevad kokkupuuted Hispaania maksusüsteemiga on mehe esindajatele palju probleeme tekitamas, vahendab Soccernet.ee.

«Meie jaoks pole see lihtne, sest saame igalt poolt tuld: nii Hispaania kui ka Brasiilia maksusüsteemidelt,» lausus Neymari isa. «Me räägime kõigi nende osapooltega, et kuidas me selle olukorraga tegelema peaksime, sest me ei taha seda, et oleme veel Hispaanias kaks, kolm, neli, viis või kümme aastat ning saame hiljem halva üllatuse osaliseks.»

«Ma ei taha kasutada sõna tagakiusamine, aga kui siinne töökeskkond ei ole hea, siis me ei saa Hispaaniasse jääda ja peame riigist lahkuma,» andis Neymar Sr mõista, et kui olukord ei lahene, on neil valida ainult üks tee. «Kui me oleme Hispaaniale probleemide allikaks, siis ei saa me siia jääda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles