Tänak ja Evans saavad kumbki M-Spordis pool kohta?

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak
Ott Tänak Foto: Timo Anis

M-Spordi rallimeeskonna juhi Malcolm Wilsoni sõnul võivad tänavu tiimi kuulunud Ott Tänak ja Elfyn Evans järgmisel aastal ühte piloodikohta jagama hakata.

«Järgmist aastat silmas pidades olen ma mõelnud võimalusele, kus nad võiksid autot jagada. See on üks võimalustest,» rääkis Wilson Autospordile. «Samas, kui kaua saame niimoodi jätkata? Pean asjade üle tõsiselt mõtlema.»

Wilson polnud hooaja viimasel Suurbritannia etapil sugugi rahul ei Tänaku ega Evansi kiirusega. «Ütlesin neile mõlemale - ja ma olen seda rääkinud alates Hispaania etapist -, et kaotada pole midagi – lihtsalt minge ja näidake head kiirust,» selgitas Wilson. «Minu jaoks polnud vahet, kas nad sõidavad teelt välja või mitte. Tahtsin näha head kiirust. Seda arvesse võttes pean ütlema, et ootasin rohkemat.»

Wilson jätkas: «Asjad läksid paremuse poole, kuid Oti ralli lõppu nähes olime pettunud. Ta sõitis natukene rajalt kõrvale ja tabas kivi. Läksime Walesi suurte lootustega ning tahtsime poodiumile kerkida, kuid seda ei juhtunud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles