Gert Kullamäe: peame nüüd kodus võitma ja see paneb pinge peale

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe mängijatesse võitlusvaimu süstimas.
Tartu Rocki peatreener Gert Kullamäe mängijatesse võitlusvaimu süstimas. Foto: Margus Ansu

Tartu Ülikool/Rock läks ajaloo jooksul viiendat korda Utenasse mängima sealse Juventusega ja viiendat korda tuli saalist kaotusega kodu poole asuda. 60:66 allajäämine jätab aga kahe mängu kokkuvõttes seisu kolme punktiga tartlaste kasuks. Gert Dorbek tõi parimana 18 punkti ja tabas seejuures kaugviskeid viiest neli.

TÜ/Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul jäi pärast head esimest poolaega rünnak taas toppama. «Esimene poolaeg oli meie oma. Aga teisel poolajal surusid nad meid ikka ära. Lõpus hakkas ilmselt mängima ka psühholoogia ja punktide arvestus. Teisel poolajal jäi rünnak jälle toppama ja ei tulnud häid lahendusi. Väga raske on võita 60punkti mängudega. Pisut positiivne on see, et lõpuks saime selle punktide rehkendamise õigesti –  kui kaotada, siis vähemalt alla üheksa punkti. See on olukord, kus kontrollime ikkagi ise olukorda ega pea lootma teistele,» sõnas Kullamäe pärast mängu pressiteate vahendusel.

Kaotus jätab edasipääsulootuse küll alles, aga selleks on vaja kindlasti kodune mäng ETHA Engomisega võita. «Kerget ei ole siin midagi. Kindlasti tuleb kodumäng raske, sest peame kindlasti võitma ja see paneb surve peale. Aga võtame voor korraga, esimesena kodumängu ja vaatame, mis seisus siis edasipääsu osas oleme,» rääkis Kullamäe alagrupist edasipääsust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles