Parima meesjalgpalluri hääletusel osaleb 50 inimest

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpalligala 2014.
Jalgpalligala 2014. Foto: Martin Ilustrumm

2015. aasta parimad jalgpallurid selguvad 22. novembril Estonia kontserdisaalis peetaval Jalgpalligalal. Traditsiooniliselt valitakse parim meesjalgpallur Eesti Jalgpalliajakirjanike Klubi (EJAK) ja Eesti Jalgpalli Liidu (EJL) ringküsitluses.

Nii EJAKi kui ka EJLi poolt osaleb küsitluses 25 inimest, mis tähendab, et ühtekokku 50 esindajat valivad oma esikolmiku, kus esikoht teenib 3, teine koht 2 ja kolmas koht 1 punkti. Tavapäraselt avalikustatakse kõigi valijate eelistused.

Lisaks parimale meesjalgpallurile tehakse Jalgpalligalal teatavaks ka aasta parima naisjalgpalluri, parima mees- ja naisjuuniori, parima rannajalgpalluri, Premium liiga, Esiliiga ja Esiliiga B ning Expert liiga parima mängija nimi. Samuti antakse kolmandat korda välja aasta treeneri auhind, mis kannab Albert Vollrati nime.

Lavale kutsutakse ja medalitega autasustatakse Premium liiga, Esiliiga, Esiliiga B, Expert liiga, naiste Esiliiga ja rannajalgpalli meistrisarja esikolmikut. Auhinna saavad ka madalamate liigade ja rahvaliiga parimad, samuti aktiivsemad kohtunikud. Eriauhinna teenib Premium liiga ilusaima värava löönud mängija ning Premium liiga fännide lemmik. Muusikalisi vahepalu pakub jalgpallirahvast moodustatud Unistuste Bänd.

Jalgpalligala algab Estonia kontserdisaalis 22. novembril kell 15. Pääsmed on saadaval Piletilevis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles