Citroëni käik teeb Tänaku olukorra veelgi keerulisemaks

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänakul ei pruugi enam olla kohta, kus MM-sarjas sõita.
Ott Tänakul ei pruugi enam olla kohta, kus MM-sarjas sõita. Foto: Timo Anis

AUTORALLI. Citroëni rallimeeskond teatas eile mõnevõrra ootamatult, et järgmisel aastal auroralli MM-sarjas tehasemeeskonda välja ei panda. Selle asemel keskendutakse uue auto arendamisele, millega 2017. aastal juba esikohti ja tiitleid püüda. Senine Citroëni piloot Mads Østberg lahkub ülisuure tõenäosusega M-Sporti ja see pole Ott Tänakule teps mitte hea uudis.

Tänaku senise tööandja M-Spordi poolt Østbergi osas eile mingeid reaktsioone ei tulnud, aga kuulujutud seostavad norralast M-Spordiga juba pikemat aega ning peaks juhtuma maailmarevolutsioonilised sündmused, et Østberg siirduks kuhugile mujale. Østbergi jaoks on tegemist tuttava tiimiga, enne Citroëniga liitumist sõitis ta kolm hooaega just M-Spordis.

Ideaalvariant, mille järgi oleks Tänak Østbergi kõrval M-Spordi teine piloot, ilmselt käiku ei lähe. Tiimiboss Malcolm Wilson viskas teisipäeval õhku variandi, et Tänak ja sel hooajal eestlast punktitabelis edestanud Elfyn Evans hakkaksid teist masinat jagama. Tänak on tunnistanud, et kiire ja stabiilne sõit on mitmel rallil jäänud paljuski selle taha, et tal pole WRC autoga neil teedel veel piisavalt kogemusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles