Kontaveit harjub suure mänguga, Kanepi jaoks oli õpetlik aasta

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi ja Anett Kontaveit eilsel hooaja lõpetamise pressikonverentsil.
Kaia Kanepi ja Anett Kontaveit eilsel hooaja lõpetamise pressikonverentsil. Foto: Tairo Lutter

TENNIS. Eesti parimad tennisistid, kauaaegne esireket Kaia Kanepi ja nooruke Anett Kontaveit on uue hooaja eel väga motiveeritud. Sel aastal Kanepilt Eesti esinumbri staatuse üle võtnud Kontaveit hoiab hetkel maailma edetabelis 90. positsiooni, 19-aastane mängija tegi korraliku arenguhüppe. Aasta tipphetkeks oli tema jaoks US Openil kaheksandikfinaali jõudmine.

Seal kaotas eestlanna mäletatavasti Venus Williamsile, kes on taas maailma esikümne mängija. «See oli kahtlemata aasta olulisim sündmus! Et üldse suure slämmi turniiril nii kaugele jõudsin ja seal peaväljakul Venuse vastu mängisin. See oli eriline kogemus, kõik on seal teistmoodi, meedia tähelepanu ja melu. Mängida on sellise publiku ees kõige suuremal areenil on väga lahe,» sõnas Kontaveit. «Alguses oli veidi hirmutav, aga loodetavasti saan selliseid mänge veel kogeda.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles