Ferrari endine boss nimetas Schumacheri olukorda kohutavaks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher (vasakul) Luca Di Montezemolo.
Michael Schumacher (vasakul) Luca Di Montezemolo. Foto: Postimees.ee

Vormelilegendi Michael Schumacheri tervise kohta tuleb infot harva ja ka siis võivad teda külastanud inimesed üksteisele vastu rääkida. Kui mõne aja eest ütles Jean Todt, et sakslane näitab paranemise märke, siis nüüd teatas endine Ferrari boss Luca di Montezemolo, et mehe seisund on kohutav.

Di Montezemolo meenutas RTLile antud intervjuus, kui tähtis isik Schumacher Ferrari jaoks oli. «Michael oli Ferrari jaoks kõige alus,» rääkis ta. «Ta on eriline inimene, kes oli ka kõige raskematel hetkedel tõeline meeskonnamängija. Raske on näha teda sellises kohutavas seisundis.»

Ta jätkas: «Ma ei teagi, kuidas sellises olukorras käituda. Püüan meenutada meie koos veedetud suurepäraseid hetki. Ta on erakordne piloot, mees ja sõber. Ma imetlen ka tema perekonna tugevust. Südame põhjas loodan, et peagi kuuleme tema kohta häid uudiseid.»

Schumacher sai raske peavigastuse 2013. aasta detsembri viimastel päevadel. Suusamäel pea peale kukkunud sakslast hoiti pikalt kunstlikus koomas, kuid alates eelmise aasta septembrist on ta kodusel ravil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles