Hunt saab pühapäeval võimaluse end tõestada

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: AFP/SCANPIX

Ameerika jalgpalli profiliigas NFL näitab Margus Hundi koduklubi Cincinnati Bengals head mängu, kuid eestlase roll on senise hooaja jooksul jäänud tagasihoidlikuks. Pühapäeval võib Hundi panus aga kõvasti suureneda, kuna ta peab asendama vigastatud kaaslast.

Põhihooajal peetud üheksast mängust on Hunt teeninud episoodiliselt mänguaega viimases kahes. Pühapäeval minnakse võõrsil vastamisi Arizona Cardinalsiga, kuid suure tõenäosusega ei saa kaasa teha põhiäärekaitsja Michael Johnson, kes vaevleb seljavigastuse küüsis. Cincinnati.com kirjutab, et Johnsoni koha võtab üle Wallace Gilberry, kuid samal ajal saab rotatsioonis tunduvalt suurema rolli ka Hunt.

Suvel vigastusega võidelnud eestlane saaks seega võimaluse end viimaks korralikult mängus proovile panna. Novembri esimestel päevadel kinnitas Hunt, et on heas vormis ning võitleb oma koha eest. «Ma pean jõudma sinna, kus tahan olla. Mulle öeldakse iga päev, et olen algkoosseisust ühe sammu kaugusel. Pean ootama oma võimalust. Töötan selle nimel, et treenerid saaksid enesekindlalt mind väljakule panna. Pean platsile joostes täpselt teadma, mida ma tegema hakkan,» rääkis Hunt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles