Pohlak: Kallaste peaks välismaale siirduma just praegu

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ken Kallaste on Eesti meistriliigas tõeline raudmees, sest ta on järjest kaasa teinud koguni 140 kohtumises.
Ken Kallaste on Eesti meistriliigas tõeline raudmees, sest ta on järjest kaasa teinud koguni 140 kohtumises. Foto: Tairo Lutter

Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak avaldas arvamust, et Nõmme Kalju ja Eesti jalgpallikoondise ääremängija Ken Kallaste peaks tänavu talvel endale välisklubi leidma. Eesti meistriliiga nn müügiartiklitena toob ta välja veel Artur Pika ja Nikita Baranova, kuid neil soovitab ta veel mõnda aega Eestis oma talenti lihvida.

«Kahtlemata on Premium liigas mängijaid, kes oleksid võimelised astuma sammu edasi - näiteks Artur Pikk, Ken Kallaste ja Nikita Baranov on sellised, kui nimetada esikolmiku klubidest igaühest üks. Samas oleme juba mitu aastat kõnelenud vajadusest teha selline otsus õigel hetkel ja hästi ettevalmistatult, mitte minnes välismaale pelgalt õnne otsima, sest see lõpeb enamasti halvasti,» ütles Pohlak Soccernet.ee-le.

Ta jätkas: «Seepärast väidaksin, et nimetatud kolmikust on Ken selline, kes peaks ülemineku tegema just praegu - Baranovil ja Pikal oleks aga pigem mõistlik lihvida oma talenti Eestis ja valmistuda üleminekuks siis, kui nad on valmis võtma sisse olulise rolli aste kõrgemal tasemel. Arturi puhul näen võimalust tõsta Eestis oma mänguklassi ja muutuda mängijaks, kes liigas domineeriks Levadia mängudes tervel vasakul äärel nii kaitse- kui ka ründefaasis, ja Nikita puhul vajadust mängida stabiilselt mäng mängu järel ühtlaselt kõrgel tasemel.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles