Täna: Real peab end hooaja esimeses El Clasicos favoriidiks

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Lionel Messi
Cristiano Ronaldo (vasakul) ja Lionel Messi Foto: SCANPIX

Hispaania jalgpalli kõrgliigas seisab täna ees hooaja esimene El Clasico, kus Madridi Real võõrustab FC Barcelonat. Viimasel hetkel paranes vigastusest ka Kataloonia klubi superstaar Lionel Messi. Mäng algab kell 19.45.

«Ta tunneb end hästi ning treenib sama režiimiga nagu ülejäänud meeskond,» ütles Barcelona peatreener Luis Enrique Messi kohta. «Kindlasti ei ole ta sada protsenti valmis, kuid esimesel vaatlusel on selge, et ta on vigastusest paranenud.» Lisaks Messile on taas tervete nimekirjas ka Ivan Rakitic.

Reali juhendaja Rafael Benitez kinnitas enne lahingut, et teda rahuldab vaid võit. «Mängime kodus ja seetõttu tunnen, et oleme favoriidid. Loomulikult on vastas tugev meeskond, kuid oleme enesekindlad, et teeme väljakul head tööd,» ütles ta.

Tabelisse vaadates on tegemist üliolulise kohtumisega. Hetkel on Barcelona 27 punktiga liider ning Real jääb neist maha kolme silmaga. Barcelona tänane võit viiks nad kuue punktiga Madridil eest ära, samal ajal kui Real tõuseks võiduga liidrikohta jagama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles