Video: naiste koondise kapten õpetab põhielemente omavahel kombineerima

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kethy Õunpuu
Kethy Õunpuu Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Eesti naiste koondise kapten Kethy Õunpuu näitab videos koos noormängijatega, kuidas saab ühes harjutuses arendada jalgpalli 4 põhielementi: söötmist, palli peatamist, palli vedamist ja lööki.

EKSLi presidendi Lauri Luige sõnul on antud programmi eesmärk aidata koolinoorel ja ka õpetajal end paremini kehalise kasvatuse tunniks ette valmistada. «Kui teoorias asi selge, saab niigi nappi tundi senisest tulemuslikumalt kasutada. Eesti Koolispordi Liidu eesmärk on aidata kaasa koolinoorte tervislike ja sportlike eluviiside arendamisele,» sõnas Luik.

«Meil on väga hea meel, et saame noortele tutvustada jalgpalli põhielemente ja teha seda läbi nende eeskujude,» märkis endine tippmängija, jalgpalliliidu rahvajalgpalli osakonna juhataja Teet Allas. «Meie kooliprojekt, mis vältab 2014.–2020. aastani, kannab eesmärki luua noortele spordiga tegelemise harjumus ning pakkuda neile selleks võimalused – teadmised ja oskused, mis tulevad läbi videoklippide, on üks väga oluline osa nii noortele kui ka õpetajatele.»

EKSL koostöös Eesti Jalgpalli Liidu ja S-Filmiga tootis kokku 7 videoklippi. Kõik videoklipid on laetud EKSLi Youtube’i kanalile ja projekti «Jalgpall kooli!» kodulehele.

Eesti Koolispordi Liidu (EKSL) interaktiivse õppeprogrammi videoklippides osalesid Ragnar Klavan, Konstantin Vassiljev, Kethy Õunpuu, Eneli Vals, Marko Pärnpuu ja Tallinna FC Flora noored jalgpallurid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles