HC Panter alistas põnevusmängus Viru Sputniku 5:3

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jäähoki.
Jäähoki. Foto: SCANPIX

Jäähoki Eesti Meistriliigas toimus täna Kohtla-Järvel tõeline põnevuskohtumine Viru Sputniku ja HC Panteri vahel, millest väljusid 5:3 (1:0, 1:3, 3:0) võiduga külalised.

Avakolmanikul avas Ilja Urušev Pantrite poolel skoori, teisel kolmandikul viisid Aleksandr Medvedev, Anton Nekrassov ja Vassili Titarenko vähem kui kuue minutiga Viru Sputniku 3:1 juhtima enne kui Anton Levkovitš külaliste kaotusseisu minimaalseks vähendas. 

Viimasel perioodil tõusid Pantrite kangelasteks ründaja Mihkel Võrang ja väravavaht Roman Šumihhin. Võrang tegi esmalt tegi eeltöö Mark Samarukovi viigiväravale ning sahistas siis ise kahel korral vastaste väravavõrku, sillutades meeskonnale tee 5:3 võidule. Šumihhin tegi otsustaval kolmandikul kahjutuks kõik vastaste 22 pealeviset.

HC Panteri poolel kogus Nikolai Mamadźanov kolm ning esimese värava autor Urušev kaks resultatiivset söötu.

Viru Sputniku väravavaht Ilja Soitu tõrjus kokku 24 ning Pantrite Roman Šumihhin 44 vastaste pealeviset.

Kahe ringi järel juhib liigat Narva PSK 9 punktiga. HC Panteril on 6 ja Viru Sputnikul 3 punkti. 

Pühapäeval, 22. novembril kell 15:30 võõrustab liiga liider Narva PSK kodujääl Eesti U20 noortekoondist.

Eesti U20 noortekoondis mängib Jäähoki Eesti Meistriliigas ühe ringi, mis on osa meeskonna ettevalmistusprogrammist detsembris Elektrenais toimuvaks MM-turniiriks. Kevadel liitub Jäähoki Eesti Meistriliigaga üheks ringiks Eesti U18 noortekoondis.

Noortekoondiste vastu saavutatud punktid kantakse jooksvalt Jäähoki Eesti meistriliiga tabelisse, kuid neid ei arvestata medalite jagamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles