Eesti naiskond kaotas curlingu EMil ka Venemaa koondisele

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taanis toimuvatel Euroopa meistrivõistlustel võistleb Eesti curlingunaiskond tugevaimas A-divisjonis.
Taanis toimuvatel Euroopa meistrivõistlustel võistleb Eesti curlingunaiskond tugevaimas A-divisjonis. Foto: Maailma Curlingu Föderatsioon

Taanis toimuvatel Euroopa meistrivõistlustel kaotas Eesti curlingunaiskond tänases pingelises mängus Venemaa koondisele punktidega 8:5.

Eesti naiskonna peatreeneri Erkki Lille sõnul oli võiduvõimalus olemas, kuid viimases endis ebaõnnestusid Eesti naiskonnal otsustavad visked. Vastasvõistkond suutis aga vastupidi tekkinud võimalused enda kasuks väga hästi ära kasutada. «Mõlemad võistkonnad näitasid täna jääl väga head curlingut, mäng oli kogu aeg pingeline ja tasavägine ning võitja selgus alles viimase otsustava viskega,» kommenteeris Lill. «Kõige tähtsam on, et Eesti curlingunaiskond leidis täna üles oma tegeliku hea mängu,» lisas ta.

Euroopa meistrivõistlustel võistleb Eesti naiskond tugevaimas divisjonis. Pühapäeval ootab Eesti naiskonda ees kaks mängu. Kell 9.00 Eesti aja järgi mängitakse Taani curlingunaiskonna vastu ning kell 17 kohtutakse Norra koondisega.

Eesti meeskond võistleb B-divisjonis. Täna õhtul kell 21.00 kohtutakse Slovakkia koondisega.

Euroopa meistrivõistlustel osaleb kokku 26 meeskonda ja 20 naiskonda. Eesti naiskond on A-divisjonis koos maailmameistri tiitlit hoidva Šveitsi, Taani, Soome, Saksamaa, Ungari, Norra, Venemaa, Šotimaa ja Rootsi naiskondadega. Eesti curlingumeeskond mängib B-divisjonis Austria, Horvaatia, Inglismaa, Hispaania, Iisraeli, Läti ja Slovakkia meeskondade vastu.

Eesti curlingunaiskonda kuuluvad Küllike Ustav, Triin Madisson, Kristiine Lill, Lembe Marley ja kapten Maile Mölder. Naiskonna treener on Erkki Lill. Curlingumeeskonna moodustavad Ingar Mäesalu, Andres Jakobson, Johan Karlson, Tanel Toomaväli ja kapten Martin Lill.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles