Unitedi laatsaret suutis võidu välja pigistada, kolm punkti teenis ka Chelsea

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bastian Schweinsteiger rõõmustab koos Ashley Youngiga võidu üle.
Bastian Schweinsteiger rõõmustab koos Ashley Youngiga võidu üle. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli meistriliigas korjas rasked kolm võidupunkti Manchester United, kes oli võõrsil 2:1 üle Watfordist.

Unitedi ründeliin oli täna väga õhuke, sest kohtumise pidid vahele jätma kapten Wayne Rooney ja Prantsuse sensatsioon Anthony Martial. Lisaks olid keskväljalt puudu Michael Carrick ja Marouane Fellaini ning kohtumise jooksul sai vigastada ka Ander Herrera.

Tipuründajana alustas Memphis Depay, kes lõi ka 11. minutil Unitedi esimese värava. 87. minutil teenis Watford penalti ja selle realiseeris Troy Deeney. 90. minutil lõi Deeney aga omavärava ja seega sai United võõrsil äärmiselt magusa võidu.

Kolm punkti teenis ka valitsev meister Londoni Chelsea, kes lõpetas kodus Norwichi vastu saadud 1:0 võiduga kolmemängulise kaotustejada Premier League'is. Ainsa värava lõi 64. minutil Diego Costa. 1:2 kaotuse pidi vastu võtma Londoni Arsenal, kes jäi võõrsil 1:2 alla West Bromwich Albionile.

Tabeliliidriks tõusis 28 punktiga Leicester City, kes oli 3:0 üle Newcastle'ist. Manchester Unitedil on koos 27 punkti, Arsenal ja Manchester Cityl on 26 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles