Raul Must ja Kati Tolmoff teenisid kolmandad kohad

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must.
Raul Must. Foto: SCANPIX

Sulgpalli MK-etapil Šotimaal pidi Raul Must tunnistama poolfinaalis võistlustel esimesena asetatud taanlase Hans-Kristian Vittinghusi paremust 11:21, 16:21. Musta jaoks oli see kolmas järjestikune Grand Prix sarja etapp, kus ta on jõudnud nelja parema hulka.

Euroopa karikaetapil Helsingis jäi Kati Tolmoffi laeks samuti poolfinaal. Veerandfinaalis teise eestlanna Getter Saare 21:15, 21:16 alistanud Tolmoff jäi poolfinaalis alla Indoneesia mängijale Febby Anggunile 20:22, 19:21.

Kui Must on Rio olümpiakoha praktiliselt kindlustanud, siis Tolmoffile olid poolfinaalikohaga maailma edetabelisse lisanduvad punktid olulise väärtusega.

Soome võistlusel jõudis poolfinaali ka segapaarismängus osalenud Karoliine Hõim koos soomlasest paarilise Marko Pyykoneniga. Poolfinaalis kaotati turniiril esimese asetusega Rootsi paarile Filip Michael Duwall Myhren ja Emma Wengberg 18:21, 15:21.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles