Fotod: võimas mehhiklane tõusis troonile, ees ootab tõeline supermatš

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
  • Alvarez alistas Cotto kohtunike häältega 117:111, 119:109, 118:110!
  • Alvarez võib järgmisena vastamisi minna Gennady Golovkiniga!

Las Vegases peeti läinud ööl poksi keskkaalus tõeline gigantide heitlus, kui mehhiklane Canelo Alvarez alistas kohtunike häältega Puerto Rico poksija Miguel Cotto.

Gennady Golovkin jälgimas Alvareze ja Cotto duelli. Foto:
Gennady Golovkin jälgimas Alvareze ja Cotto duelli. Foto: Foto: SCANPIX

Mandalay Bay Events Centeris peetud matšis madistati kõik 12 raundi ja lõpuks teenis WBC meistrivöö enda valdusesse saanud Alvarez  häältega 117:111, 119:109, 118:110 võidu.

25-aastane Alvarez on nüüd profina teeninud 46 võitu (32 nokaudiga) ning saanud kirja ühe viigi ja ühe kaotuse. Tema ainuke kaotus on saadud Floyd Mayweather jr’i käest.

25-aastane Alvarez on nüüd profina teeninud 46 võitu (32 nokaudiga) ning saanud kirja ühe viigi ja ühe kaotuse. Tema ainuke kaotus on saadud Floyd Mayweather jr’i käest.

Nüüd oodatakse, et Alvarez läheb vastamisi Kasahstanist pärit Gennady Golovkiniga, kes oli Las Vegases ka Alvareze ja Cotto matši saalis vaatamas. 33-aastane Golovkin on senise profikarjääri jooksul võitnud kõik enda 34 matši (31 nokaudiga) ja seejuures on ta viimased 21 vastast alistanud nokaudiga.

«Austan teda väga. Kui läheme aga ringis vastamisi, siis teeme seda minu tingimustel, kuna mina olen nüüd tšempion. Ma ei pea tegema asju, mida tema soovib,» sõnas Alvarez pärast Cotto alistamist võimaliku matši kohta Golovkiniga.

Miguel Cotto (paremal) pärast kaotust koos abikaasa Melissa Guzmaniga. Foto:
Miguel Cotto (paremal) pärast kaotust koos abikaasa Melissa Guzmaniga. Foto: Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles