Varrak: saime selle nädalaga fiilingu tagasi

Ats Kuldkepp
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak hoolealuseid juhendamas.
BC Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak hoolealuseid juhendamas. Foto: Elmo Riig

Kalev/Cramo korvpalliklubi kohtus VTB Ühisliigas võõrsil Volgogradi Krasnõi Oktjabriga ja sai kindla 95:83 võidu. Kalevlased olid poolajaks ees 44:37, teisel poolajal suurendati vahe kiirelt kahekohaliseks.

Kalevi peatreener Alar Varrak ütles pärast kohtumist Postimehele, et tegelikult tehti sel nädalal juba teine väga korralik esitus. «Kolmapäeval kaotasime Iisraelis ühe punktiga, aga saime juba siis päris palju vabalt visata, aga ei pannud lihtsalt ära. Täna viskasime aga mõlema päeva eest sisse. 13 kolmest ja 29 resultatiivset söötu – mis nii viga mängida! Teame omast käest, et kui vastasele kindlus kätte anda, siis on neid juba raske peatada. Täna olime ise selles rollis ja pärast läksid juba rasked visked ka,» rääkis ta. Rolands Freimanis tõi Kalevile 27 punkti ja 8 lauapalli, Gregor Arbet panustas 18 ja Sten Sokk 17 punkti ja 8 söötu.

Poolteist nädalat tagasi oli Varrak murelik, sest meeskonnal polnud head hoogu, aga nüüd on seis paranenud. «Oli raske periood ja mehed on tublid, et suutsid sellest välja tulla. Oli palju välismänge ning napid kaotused vaheldusid suurematega. Aga ärme hakka nüüd ühe-kahe mängu pealt sõrmi püsti viskama, hõisata pole veel midagi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles