Suusaliidu president Šmigun-Vähi juhtumist: ilmselt teame vähem kui ajakirjandus

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suusaliidu president Andreas Laane (paremal)
Suusaliidu president Andreas Laane (paremal) Foto: Mihkel Maripuu

Norra telekanal TV2 teatas reedel, et Torino olümpiamängudel kaks kuldmedalit võitnud suusataja Kristina Šmigun-Vähi võib dopingu tarvitamise tõttu jääda nendest medalitest ilma. Väidetavalt on positiivsed nii A- kui B-proov. Eesti Suusaliidu president Andreas Laane käis külas ETV spordisaates ning tunnistas, et nendel puudub igasugune info Šmigun-Vähi juhtumi kohta.

Väidetavalt on positiivsed nii A- kui B-proov. Eesti Suusaliidu president Andreas Laane käis külas ETV spordisaates ning tunnistas, et nendel puudub igasugune info Šmigun-Vähi juhtumi kohta.

«Suusaliit ei tea asjade käigust mitte midagi,» lausus Laane ETVle. «Oleme pöördunud rahvusvahelise olümpiakomitee ja suusaliidu poole, ent pole vastust saanud. Oleme suure tõenäosusega vähem teadlikud kui ajakirjandus. Šmigun-Vähi juhtum meie tööd otseselt ei sega, kuid siiski tahaks saada asjasse selgust, sest nii oleks ka meil üldises pildis kergem.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles